Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan personopplysninger samles inn og behandles når du besøker nettsiden vår, som bruker både Google Analytics 4 og Google Tag Manager for analyseformål.

Vi tar personvern og beskyttelse av dine personopplysninger på alvor, og vi ønsker å informere deg om hvordan vi håndterer dine opplysninger.

Informasjonen vi samler inn: Når du besøker nettsiden vår, samler vi inn anonymiserte og aggregerte opplysninger ved hjelp av Google Analytics 4 og Google Tag Manager. Dette inkluderer informasjon om dine besøk på nettstedet, slik som hvilke sider du besøker, hvor lenge du er på hver side, hvilken nettleser du bruker, hvilken enhet du bruker, og lignende tekniske data. Vi samler ikke inn eller lagrer personlig identifiserbar informasjon som navn, e-postadresse eller IP-adresse.

Formålet med datainnsamling: Vi bruker Google Analytics 4 og Google Tag Manager for å analysere bruksmønstre og nettstedets ytelse. Formålet er å forbedre brukeropplevelsen, tilpasse innholdet og forstå hvordan besøkende samhandler med nettsiden vår. Informasjonen vi samler inn, hjelper oss med å optimalisere nettstedet og tilby relevant og interessant innhold.

Dine rettigheter: Selv om vi ikke samler inn personlig identifiserbar informasjon, vil vi likevel informere deg om dine rettigheter. Du har rett til å be om innsyn i hvilken informasjon vi har samlet inn, samt rett til å be om retting eller sletting av eventuelle feilaktige opplysninger. Du kan også be om begrensninger i behandlingen av informasjonen eller protestere mot bruken av dataene. For å utøve disse rettighetene kan du kontakte oss via kontaktinformasjonen nedenfor.

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere denne personvernerklæringen når det er nødvendig. Eventuelle endringer vil bli publisert på nettsiden vår, og vi oppfordrer deg til å lese gjennom erklæringen med jevne mellomrom.

Kontakt oss: Hvis du har spørsmål, bekymringer eller ønsker å utøve dine rettigheter knyttet til personvern, kan du kontakte oss via følgende kontaktinformasjon:
post@bunadstuggu.no

Vi setter pris på din interesse for personvern og for at du besøker nettsiden vår.

Åpningstider:
Mandag - Onsdag: 09.30-16.30
Torsdag: 09.30-18.00
Fredag: 09.30-16.30
Lørdag: 09.30-14.00
Utover åpningstid - etter avtale
Vår personvernserklæring

Kontakt oss
Bunadstuggu
Kirkegata 38
7600 Levanger
Tlf:  480 09 271
E-post: post@bunadstuggu.no